RKMSV U15 gaat samenwerking aan met hotelketen Best Western uit Asten

Ieder jaar weer proberen wij stappen te maken om ons toernooi naar een hoger niveau te brengen. Dit jaar hebben we ons onder andere gericht op de dienstverlening richting deelnemende teams en de daarbij betrokken ouders. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met een nabijgelegen hotelketen, namelijk het Best Western Nobis in Asten. Middels deze samenwerking kunnen wij de meegekomen ouders een bijzonder verblijf bieden en hiermee helemaal uitgerust laten afreizen naar het RKMSV Under 15 Tournament.

 

De aanbieding is als volgt:

De aanhang van de deelnemers arriveren bij hotel Best Western in Asten, dat gekwalificeerd is met vier sterren. Het hotel is gelegen op 10 minuten rijden van Meijel, waardoor de afstand goed te overbruggen is. Naast het gratis parkeren van de auto tijdens het gehele verblijf, bevat het arrangement onderstaande extra’s:

  • Onbeperkt gebruik maken van het fitnesscentrum, zwembad en wellnesscentrum
  • De avond kan worden afgesloten met een drankje (datvoor eigen kosten is) aan de bar van het verlicht buitenterras.

Prijs van dit arrangement is € 75,- per kamer per nacht (maximaal twee personen per kamer).Hierbij is een uitgebreid ontbijtbuffet en à la carte diner bij te boeken.

 

Enthousiast en nieuwsgierig geworden? Klik hier en gebruik de promotional code ‘U15RKMSV’ om de code te kraken, vervolgens wordt de deal geactiveerd. Indien men een upgrade wil kan dit door een boeking te plaatsen en vervolgens een mail te sturen met de speciale wensen via welcome@nobis.nl.